ACCOMMODATIES IN Zambia

Fig Tree Bush Camp

In de wildernis van Kafue National Park, aan een lagune met zandstrand, ligt Fig Tree Bush Camp. Het kamp dankt haar naam aan de enorme vijgenboom naast de boma. De lagune die het hele jaar door water bevat, trekt een scala aan wilde dieren aan zoals olifanten, impala's, zebra's, leeuwen en luipaarden. Uw safaritent bevindt zich op een houten platform, drie meter boven de grond, met een geweldig uitzicht over de lagune en vlakten. Elke tent beschikt over een privé badkamer en veranda. Dagelijks gaat u op safari en maakt u een ochtend- en middag game drive. Een andere manier om wild te spotten is tijdens een begeleide wandelsafari. Samen met een ervaren gids wandelt u door de ongerepte natuur en leert u meer over het ecosysteem (seizoenafhankelijk). Na een dag in de buitenlucht kunt u bij het knisperende kampvuur uw belevenissen nog eens rustig doornemen.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p