Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

ACCOMMODATIES IN Zambia

Chiawa Camp

In Lower Zambezi National Park, aan de oever van de machtige Zambezi rivier, ligt Chiawa Camp. Een perfecte locatie in het hart van het park. U verblijft in een comfortabel ingerichte safaritent, gebouwd op een houten platform. Het uitzicht varieert per tent. De meeste kijken uit op de Zambezi rivier, andere hebben zicht op de rivierbedding die uitmondt in de Zambezi. De Safari Suite heeft dankzij een hogere ligging schitterend uitzicht op zowel de droge rivierbedding als de rivier. In het centrale deel van Chiawa Camp vindt u een lounge gedeelte, uitkijkpunt en restaurant. Tijdens warme dagen zorgt het zwembad voor de nodige verkoeling. Dagelijks maakt u safari’s waarbij er keuze is uit game drives per safarivoertuig, wandelsafari’s, bootsafari’s en kanotochten. Elke activiteit geeft weer een andere beleving. Daarnaast beschikt het kamp over twee uitkijkplatforms, zogenoemde hides, waar u in alle rust wild kunt spotten en fotograferen.

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.945 p.p

De ultieme safari en strand beleving, Zambia en Madagascar

Een combinatie welke niet direct voor de hand ligt, maar daardoor des te meer verrassend! Een pure safari beleving in Zambia met een verblijf in twee wildrijke parken, waarna u al de ervaringen kunt laten bezinken op een uniek eiland in Madagascar, Nosy Ankao. Op dit eiland verblijft u in Miavana, een accommodatie in teken van service, ontspanning en activiteiten in een ongeken..

Nu vanaf € 23.175 p.p

Een introductie van Zambia

Maak kennis met Zambia tijdens deze 11-daagse reis waarbij u de drie belangrijkste highlights van het land bezoekt. U combineert een verblijf bij de machtige Victoria Falls met een verblijf aan de Zambezi rivier vlakbij het Zambezi National Park. Deze eerste dagen van de reis staan vooral in het teken van prachtige natuur en activiteiten op en aan het water. U sluit de reis af ..

Nu vanaf € 6.645 p.p

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 13.575 p.p

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 13.225 p.p

Rondreis Lower Zambezi

Naast het South Luangwa National Park, is het Lower Zambezi National Park het meest bekende park van Zambia. Verken het schitterende landschap tijdens deze 11-daagse rondreis. De meeste accommodaties kijken uit over de machtige Zambezirivier of een zijarm hiervan, terwijl het landschap elders wordt gedomineerd door schitterende bergketens. Of het komt door deze combinatie weet ..

Nu vanaf € 8.645 p.p

Zambia in style: the great parks

Ontdek vier verschillende natuurgebieden in Zambia, bekend en onbekend. Maak een met jeep- en wandelsafari's in het South Luangwa National Park en ontdek het Lower Zambezi National Park vanaf het water per kano of boot. Bewonder de imposante Victoria Watervallen en verblijf in het westen van Zambia temidden van de Liuwa Plains. Kortom een ultieme ervaring door het stijlvolle Za..

Nu vanaf € 18.275 p.p

Bescherming van de Afrikaanse leeuw

De leeuwenpopulatie is in Afrika in de afgelopen 25 jaar bijna gehalveerd. Het verlies van het leefgebied, illegale handel in wilde dieren, stroperij en conflicten tussen mens en dier blijven de leeuwen in heel Afrika bedreigen. Gelukkig is er nog hoop. De leeuw is een veerkrachtige diersoort en ommekeer is nog steeds mogelijk als de problemen worden aangepakt...


Culinaire spektakels in Zambia

Het leven in de buitenlucht maakt hongerig. In Zambia kunt u uw deze op een bijzondere manieren stillen. Prikkel uw zintuigen maximaal tijdens een lunch of diner midden op de rivier, op een eiland of op een rustieke plek in de bush. Een ding staat vast, u wordt altijd omringd door nieuwsgierige dieren, uw disgenoten...


Gidsen maken het verschil

Te voet door de wildernis is opwindend en onvoorspelbaar. Een geluid in het struikgewas, het breken van een tak. Is het een wrattenzwijn of een olifant? Loop tegen de wind in. Alleen dan maakt u kans om onopgemerkt een neushoorn te benaderen. Dit en meer ziet en leert u tijdens een wandelsafari door het Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park, met de allerbes..


Te voet door de wildernis

De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika...


Wandelen door de wildernis

Kunt u zich iets spannenders bedenken dan verscholen achter een struik een kudde olifanten observeren? Wanneer u de mooiste natuurparken van Zimbabwe te voet betreedt, ervaart u de natuur extra intens...