ACCOMMODATIES IN Zambia

Busanga Bush Camp

Het kleinschalige exclusieve Busanga Bush Camp ligt in het noorden van de Busanga Plains, midden in de wildernis. De elegante en comfortabele ingerichte safaritenten met rieten daken hebben elk een veranda vanwaar u uitkijkt uit over de uitgestrekte grasvlaktes waar het wemelt van de dieren. Uw safaritent heeft een rustieke uitstraling met houten meubels en kleuraccenten. De badkamer ligt achter de tent. In de gemeenschappelijke ruimte bevinden zich de lounge, bar en eetgedeelte. Dankzij de open structuur heeft u altijd een onbelemmerd uitzicht. Tijdens uw verblijf verkent u onder begeleiding van een deskundige gids de Busanga Plains. Er worden diverse activiteiten geboden waaronder twee game drives per dag, zowel overdag als 's nachts en bootsafari's. Dit is een van de weinige plekken in Zambia waar u de cheetah kunt spotten. Het staat ook bekend om de vele Lechwe en Puku antilopen. Leeuwen verblijven graag in de buurt van het kamp. Wilt u de grasvlaktes met wild vanuit een ander perspectief bekijken? Tegen een toeslag kan een ballonvaart worden bijgeboekt.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p