ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Sanctuary Swala

Door haar ligging in het ongerepte zuidwesten van het Tarangire National Park, ervaart u in Swala Tented Camp een exclusieve safaribeleving. Swala betekent in het Swahili 'impala'. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze dieren tot de vaste bezoekers van de drinkplaats behoren. De twaalf tenten zijn ingericht met lokale materialen, die de sfeer van de traditionele safari uitademen. De veranda van uw tent biedt uitzicht op een drinkplaats, waar het wild regelmatig haar dorst komt lessen. De maaltijden worden in de comfortabele dinertent geserveerd. Met een eigen butler zal het u hier aan persoonlijke aandacht niet ontbreken. 

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p