ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Kirurumu Tarangire Lodge

Kirurumu Tarangire Lodge is een intiem tentenkamp op slechts een half uurtje van de ingang van Tarangire National Park. Het kamp bestaat uit ruime canvas cottages voorzien van een ensuite badkamer en een veranda. Ook zijn er twee familiecottages. Vanuit het kamp heeft u uitzicht over een drinkplaats, die regelmatig wilde dieren aantrekt. Geniet 's avonds van een diner in de gemeenschappelijke ruimte en deel uw ervaringen van de dag bij het kampvuur. Vanuit de lodge maakt u safari's door het park, kunt u wandelingen maken of mountainbiken, dorpjes bezoeken en een culturele wandeling maken onder begeleiding van een Maasaigids.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p