ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Beho Beho

Beho Beho is een kleinschalige accommodatie in het Selous Game Reserve. Hier kunt u in alle rust genieten van een van de grootste wildreservaten ter wereld. U gaat op safari per 4 wheel drive, te voet of maakt een ontspannende bootsafari op Lake Tagalala. Het kleinschalige kamp bestaat uit een aantal ruime cottages van steen onder een rieten dak. De voorkant is geheel open, zodat u vanuit uw verblijf uitstekend zicht heeft op de natuur en het wild in de vallei. De cottages beschikken over een zithoek en een ensuite badkamer met een buitendouche. In het midden ligt de gemeenschappelijke ruimte met een lounge, eetruimte, cocktailbar en een zwembad.

ET-logo

Met Rovos Rail van Dar Es Salaam naar Lobito

Maak een onvergetelijke reis door Afrika met de exclusieve Rovos-trein, die u meeneemt op een avontuur door Tanzania, Zambia, Congo en Angola. Tijdens deze 21-daagse reis maakt u meerdere game drives in South Luangwa National Park en stadswandelingen in Luanda en Lubumbashi. Geniet van het comfort en aanschouw de prachtige landschappen terwijl u deze diverse regio's doorkruist...

Nu vanaf € 23.995 p.p

Ongerept Zuid Tanzania - Tent - Diner
ET-logo

Safari in ongerept Zuid-Tanzania

De beroemde safariparken in het noorden van Tanzania stelen nogal eens de show, maar ook in het zuiden kunt u fantastische safari’s maken. De natuurgebieden zijn een stuk ongerepter en rustiger. Het dierenleven is minstens zo spectaculair, wat zorgt voor een ultieme safaribeleving!..

Nu vanaf € 13.645 p.p