View Pool Namibie Afrika

ACCOMMODATIES IN Namibië

Opuwo Country Hotel

Opuwo is het meest noordelijke stadje van Kaokoland en betekent letterlijk 'het einde'. In Opuwo leven zowel de Himba's als de Hereros en u kunt hier zelf rondlopen om het dagelijks leven in het stadje te beleven. Het hotel ligt net buiten Opuwo op een heuvel en biedt een ontspannen, comfortabel verblijf met adembenemende vergezichten over de vallei. U verblijft in een ruime kamer voorzien van een en-suite badkamer en airconditioning. Het hoofdgebouw met rieten dak heeft een karakteristieke uitstraling en herbergt een lounge, bar, wijnkelder en een restaurant. Vanuit het zwembad geniet u van de prachtige uitzichten. In het gezelschap van een ervaren gids kunt u de traditionele Ovahimba dorpen bezoeken en dieper in hun cultuur en tradities duiken. Ook een bezoek aan de imposante Epupa Falls behoort tot de mogelijkheden. Sluit uw dag af met een goed glas wijn op het terras vanwaar u op een magische zonsondergang wordt getrakteerd.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p