ACCOMMODATIES IN Namibië

Onduli Ridge

Onduli Ridge ligt aan de voet van twee hoge grantietontsluitingen die zijn verbonden door een bergkam. Deze unieke locatie zorgt voor uitzonderlijke uitzichten op de hoogste berg van Namibië, de Brandberg. De suites liggen verscholen tussen de rotsen waardoor er een gevoel van privacy ontstaat zonder dat de locatie afbreuk doet van het prachtige uitzicht over de savanne. De comfortabele bedden kunnen op uw eigen veranda gereden worden voor een unieke nacht onder de schitterende sterrenhemel. Neem een verfrissende duik in het zwembad vanwaar u uitzicht heeft over de uitgestrekte savannevelden. In de avond geniet u van een diner bij het kamp waarna u nog wat napraat bij het knisperende kampvuur.  

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p