ACCOMMODATIES IN Namibië

Khowarib Lodge

Khowarib Lodge ligt aan de oevers van de rivier Hoanib in de prachtige Khowarib Gorge in het noordwesten van Namibië. Dit is de perfecte uitvalsbasis van waaruit u, zelfstandig of onder leiding van een ervaren gids, het afgelegen noordwesten van Namibië kunt verkennen. Damaraland kent een keur aan interessante activiteiten zoals de nabijgelegen Himba nederzettingen en de olifanten die zich volledig aangepast hebben aan het leven in de woestijn. De comfortabele luxe tenten staan op een plateau op palen boven de rivierbedding. Na een dag vol belevenissen kunt u op het terras van uw tent heerlijk genieten van de rust en het uitzicht op de gorge.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p