ACCOMMODATIES IN Namibië

Damaraland Camp

Aan de noordelijke oever van de Huab River Valley, 90 kilometer landinwaarts, biedt Damaraland Camp eindeloze vergezichten over grote velden, eeuwenoude valleien en zwevende bergtoppen. De accommodatie bestaat uit tien ruime, comfortabele tenten voorzien van allerlei faciliteiten. Verder beschikt het kamp over een dinerkamer, lounge, bar en zwembad. Buiten bij de 'boma' is een open kampvuur waar u tijdens kalme avonden kunt genieten van de heldere sterrenhemel. Vroege ochtendmist, dat ontstaat door de vermenging van de koude Atlantische lucht en de warme landmassa langs de Skeleton Coast, drijft landinwaarts langs de rivierbeddingen en zorgt voor voedsel voor de verschillende levensvormen De rivier stroomt maar één of twee keer tijdens het korte regenseizoen en breekt zelden door naar de oceaan. De natuurlijke wetten van de aanwezigheid van voedsel en water beheersen de beweging en cyclussen van de zeldzame woestijnolifant, de zwarte neushoorn, oryx, kudu, springbok en andere dieren die leven in de woestijn. Zelfs leeuwen en cheeta's komen hier regelmatig voor. Activiteiten concentreren zich rondom natuurritten en wandelingen in het Huab River systeem. U kunt hier ook mountainbiken.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p