ACCOMMODATIES IN Namibië

Bagatelle Kalahari Game Ranch

De Bagatelle Kalahari Game Ranch ligt aan de rand van de Kalahari woestijn. Deze charmante ranch wordt omringd door enorme rode zandduinen. De lodge bestaat uit twee type chalets; de houten chalets staan hoog boven op de duinen en zijn voorzien van een ligbad van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over het uitgestrekte landschap. Beneden in de vallei liggen de met riet bedekte chalets. Geniet hier van de Afrikaanse sfeer onder het genot van een goed glas wijn. Bagatelle Kalahari Game Ranch biedt u de service en de luxe om optimaal te kunnen genieten en bij te komen van alle activiteiten. U kunt dag- en nachtsafari's maken, paardrijden of een bezoek brengen aan een Bosjesmannendorp waar u meer leert over de cultuur van dit bijzondere volk en hun vaardigheden om te overleven in de woestijn. Bagatelle Kalahari Game Ranch heeft, in samenwerking met de Cheetah Conservation Fund, een aantal cheeta's opgevangen. Deze leven in een 12 hectare groot afgezet gebied. Vanuit uw verblijf kunt u onder begeleiding van een gids zeer dichtbij deze bijzondere dieren komen en zien hoe ze aan het einde van de dag gevoerd worden. In het reservaat leven nog verschillende andere dieren waaronder de giraf, kudu, zebra, gemsbok, wildebeest, elandantilope en nog veel meer. Ook het stokstaartje leeft hier en met een beetje geluk krijgt u deze koddige woestijndiertjes te zien. Na het diner kunt u nog mee op een avondsafari. Dit biedt u de gelegenheid om op zoek te gaan naar de dieren die 's nachts actief zijn, zoals aardvark, grootoorvos, stekelvarken en de aardwolf.

Leeuw Lion
ET-logo

Complete safari & natuur beleving Zuid-Afrika

Het beste in wild- en natuurbeleving van Zuid-Afrika. Één reis, 4 verschillende gebieden, een complete beleving! Spot de ‘Big Five’ in Madikwe; ga opzoek naar het zeldzame wild welke in de Kalahari leeft; geniet van het heerlijke eten, drinken en rust in de Wijnlanden; laat uw zintuigen verwennen in het Grootbos reservaat. Complete ontzorging in comfortabele vijf sterren a..

Nu vanaf € 15.295 p.p

Rovos Rail Trainsafari - Namibie
ET-logo

Namibië Rovos Rail treinsafari

De nostalgische Rovos Rail trein volgt een afwisselende route van Pretoria, Zuid-Afrika naar Namibië. Terwijl het woestijnlandschap aan u voorbij trekt, geniet u van de service en de sfeer aan boord. De excursies en activiteiten geven deze treinreis extra karakter...

Nu vanaf € 13.295 p.p