ACCOMMODATIES IN Kenia

Sasaab Luxury Tented Camp

Sasaab Lodge ligt bij de Buffalo Springs in Samburu National Reserve, ten noorden van Nairobi. Het is een plaats met een rijke natuurlijke diversiteit in combinatie met een verscheidenheid aan dieren. U vindt hier de  ‘Samburu Special Five’: Grevy’s Zebra, de Reticulated Giraffe, de Beisa Oryx, de Gerenuk en Somalische Struisvogel. Samburu is tevens de leefomgeving van opvallend grote kuddes olifanten, die zich regelmatig laten zien. Sasaab Lodge is trots op haar gastvrijheid. 
Het attente personeel streeft ernaar om de ervaring van elke gast onvergetelijk te maken. De architectuur van Sasaab volgt Marokkaanse ontwerpprincipes, waarbij Afrikaanse warmte voorop staat. Elk van de negen kamers in Marokkaanse stijl is meer dan 100 m².... met een enorme openluchtbadkamer en een eigen 'plunge pool'. Vanaf de veranda kunt u genieten van het fantastische uitzicht over het Laikipia-plateau, de wildernis en de Uaso Nyiro rivier. 
Sasaab beschikt over een spa die prachtig gelegen is aan de oevers van de rivier. De spa-ruimte heeft twee behandelkamers en een ruimte die geschikt is voor pilates of yoga. U kunt terecht voor massages, manicure, pedicure en gezichtsbehandelingen. De activiteiten die u vanuit de lodge onderneemt zijn gericht op het maken van safari's alsmede het bezoeken van het lokale Samburu-volk, waar u zult leren over deze bijzondere Afrikaanse cultuur. De game drives (safari's) zijn te voet, per kameel of met een open 4WD terrein wagen. Op ‘Sundowner Rock’ kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over de vlaktes van Kenia. Het is tevens mogelijk om één of meerdere nachten in een fly-camp te verblijven. U verblijft middenin de wildernis onder een klamboe tezamen met uw gids...Dit is voor de echte avonturiers! Alle maaltijden, drankjes,  safari-activiteiten, culturele-activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf.