ACCOMMODATIES IN Kenia

Mbweha Camp

Verscholen in het Congreve Conservancy in de spectaculaire Great Rift Valley ligt Mbweha Camp. De lodge, met authentieke van lavasteen gebouwde cottages, is gelegen tegen de zuidelijk grens van het beroemde Lake Nakuru National Park. Op slechts een paar uur rijden vanaf hoofdstad Nairobi voelt u de uitgestrektheid van het landschap en kunt u genieten van de relaxte sfeer. 

Vanuit het safarikamp kunt u vele activiteiten ondernemen zoals wandelen, mountainbiken en game drives. Een bezoek aan het nabijgelegen Lake Nakuru National Park biedt u de mogelijkheid om zowel het park als het gelijknamige meer te bezoeken, onderweg genietend van een heerlijke lunch in de bush. Soysambu, het grotere beschermingsgebied waartoe Congreve behoort, speelt een belangrijke rol in het Elmenteita-Nakuru Eco-systeem en strijdt voor behoud van de wild corridor tussen Lake Nakuru en Lake Naivasha. Diverse programma's worden en zijn ontwikkeld voor herinvestering in de lokale gemeenschappen en natuurbehoud. Het is tevens een zeer belangrijk vogelgebied en biedt thuis aan een grote variatie aan flora en fauna.

Uw cottage is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een fijn verblijf. Voor een verfrissende duik na een dag vol indrukken kunt u genieten van het zwembad. Uiteraard wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens en kunt u aanschuiven voor zowel een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch en smaakvol diner. Een combinatie van stroom via zonne-energie en een generator verzorgt de zachte verlichting 's avonds. 

ET-logo

Op safari in Kenia: Laikipia & Masai Mara

U combineert twee van Kenia's meest opwindende en iconische bestemmingen per vliegtuig, Laikipia en Masai Mara. Een ideale reis of u nu voor het eerst op safari gaat of een doorgewinterde avonturier bent...

Nu vanaf € 8.595 p.p

Kenia - Giraffen - National Park
ET-logo

Safari en strand Kenia

Kenia is een uitstekende safaribestemming. U maakt game drives in diverse nationale parken, waaronder het beroemde Masai Mara. Tot slot verblijft u enkele dagen aan het strand om de reis ontspannen te eindigen...

Nu vanaf € 11.495 p.p