ACCOMMODATIES IN Kenia

Mara Ngenche Camp

Op een spectaculaire locatie in het hart van de Masai Mara, ligt dit kleine, intieme, comfortabele en elegante kamp. Goed verscholen in het prachtige groen van rivierbossen, biedt Ngenche Safari Camp een panoramisch uitzicht over de samenvloeiing van de Mara en Talek rivieren. Vanuit het kamp heeft u uitzicht op een waterplas waar normaliter veel nijlpaarden in baden, spelen en vechten. 


Uw ruime tent is ingericht met een mix van modern en ouderwetse Afrikaanse charme en heeft een eigen badkamer met groot bad en een buitendouche alsook een dompelbad, voor de nodige verkoeling op warme dagen. Vanuit uw tent heeft u een prachtig uitzicht op de rivier. Het kamp zelf is niet omheind en u verblijft dus als het ware te midden van deze prachtige natuur. 's Nachts zult u zeker interessante geluiden horen! 
De ongelooflijke omgeving van de Maasai Mara maakt dit een spectaculaire safaribestemming. Game drives zijn altijd spannend en worden begeleid door gekwalificeerde deskundige lokale Maasai-gidsen in open 4x4 voertuigen. Naast de geweldige safari activiteiten kunt u ook meer leren over de lokale Masai cultuur.
Alle maaltijden zijn voorzien tijdens uw verblijf en worden soms in andere variaties aangeboden. Wat dacht u van een ochtendsafari met aansluitend een ontbijt middenin de bush. 

Leeuw - Serengeti - Tanzania
ET-logo

Kenia en Tanzania: de perfecte combinatie van safari en strand

Beleef de hoogtepunten van Oost-Afrika tijdens een ultieme combinatie van safari en strand. Start uw reis in de Masai Mara in Kenia en ontdek de beroemde Serengeti in Tanzania, bekend om haar uitgestrekte vlaktes. Vlieg naar het minder bekende Ruaha NP en ontspan tot slot op de witte zandstranden van het tropische Zanzibar...

Nu vanaf € 15.395 p.p

ET-logo

Op safari in Kenia: Laikipia & Masai Mara

U combineert twee van Kenia's meest opwindende en iconische bestemmingen per vliegtuig, Laikipia en Masai Mara. Een ideale reis of u nu voor het eerst op safari gaat of een doorgewinterde avonturier bent...

Nu vanaf € 8.595 p.p