ACCOMMODATIES IN Peru

Aqua Nera

Aqua Nera zet een nieuwe standaard voor luxe riviercruises op de Amazone. Voor de inrichting is inspiratie gehaald uit de mystieke waterlagunes van de Peruaanse Amazone en kenmerken zich door het royale interieur waar de cruises van Aqua Expeditions om bekend staan. De ruime suites zijn verdeeld over twee verdiepingen en kijken allen uit over de Amazonen. Ze stralen een gevoel van rust uit, terwijl de algemene ruimtes een verfijnde elegantie tonen. 

Er is een restaurant waar u kunt genieten van exclusief samengestelde maaltijden. Dat doet topchef Pedro Miguel Schiaffino van restaurant Malabar in Lima. Er worden lokale producten gebruikt en de beste Zuid-Amerikaanse wijnen worden geschonken. Na afloop kunt u nog het een of ander gebruiken in de bar of lounge. Tijdens de cruise zijn de maaltijden en excursies inbegrepen. De excursies worden begeleid door natuurgidsen. Er zijn verschillende vaarroutes mogelijk. Kortom, een onvergetelijk avontuur in de Amazone van Peru!

ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p

ET-logo

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 16 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca’s, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te leven en leiden u in alle rust door Machu Picchu...

Nu vanaf € 7.495 p.p