Termas de Papallacta

ACCOMMODATIES IN Ecuador & Galápagos

Termas de Papallacta

Termas Papallacta Spa & Resort

Twee kilometer buiten het dorp Papallacta ligt hotel Termas Papallacta Spa & Resort op een hoogte van 3.250 meter in het Andes gebergte. De route naar Termas de Papallacta is een prachtige route naar het Amazone regenwoud. Termas de Papallacta staat bekend om de Spa. Het fijne aan deze accommodatie is dat u hier gebruik kunt maken van de thermale baden en warmwaterbronnen. De verschillende kamers en bungalows zijn comfortabel,sfeervol en modern ingericht.Bij de decoratie is er gebruik gemaakt van hout elementen. Alle kamers liggen rondom de thermale baden en bieden uitzicht op de natuurlijke omgeving.Ook beschikken sommige kamers over een jacuzzi.
De vulkanische natuurlijke warmtebronnen hebben allemaal een andere temperatuur. U kunt afkoelen in de snelstromende beek van smeltwater, afkomstig van de met sneeuw bedekte vulkaan Antisana waar u op uit kijkt. In restaurant 'Sucus' kunt u genieten van een gevarieerd menu met Ecuadoriaanse en internationale gerechten. Voor een drankje kunt u terecht in de rustiek ingerichte bar 'Chacana'.Vanuit de accommodatie worden er wandel- en paardrijdtochten georganiseerd. Termas de Papallacta is de perfecte locatie om tot rust te komen en te ontspannen in de spa!

termas de papallacta
Termas de Papallacta
termas de papallacta
Termas de Papallacta
termas de papallacta
Termas de Papallacta
ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Op avontuur door natuurrijk Ecuador

Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle voordat u afreist naar een van de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen ter we..

Nu vanaf € 12.375 p.p