Anakonda Cruise

ACCOMMODATIES IN Ecuador & Galápagos

Anakonda Cruise

Anakonda Cruise

Wilt u het Amazoneregenwoud in Ecuador op een andere manier verkennen dan vanuit een jungle lodge? Al varend aan boord van een rivier-cruiseschip kunt u het regenwoud op een comfortabele manier verkennen. Anakonda Amazone Cruises laat u via een exclusieve 4- of 5 daagse riviercruise kennis maken met het Amazone regenwoud. Dit is het enige cruiseschip in de Amazone van Ecuador. Vanuit Coca vaart u over de Amazone rivier door het indrukwekkende tropische regenwoud. U zult veel vogelsoorten en verschillende soorten reptielen tegenkomen. Het cruiseschip heeft 18 suites waarvan 14 standaard suites en 4 deluxe suites met privebalkon. Voor families zijn er speciale suites. Vanuit de ruime suites heeft u door de grote panoramische ramen veel lichtinval en een fabuleus uitzicht. U kunt aan boord genieten van voortreffelijke maaltijden in het restaurant en een drankje in al fresco lounge. Of ontspan in de jacuzzi of ligstoelen op het zonnedek met een prachtig uitzicht of lees een boek in de leeszaal. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Vanaf het Anakonda Amazone cruiseschip maakt u onder begeleiding van lokale (natuur)gidsen excursies en onderneemt u activiteiten in het regenwoud. Per kano gaat u naar de oever. Aan boord van het Anakonda Amazone cruiseschip zijn de maaltijden, water en excursies inbegrepen. U ervaart de ultieme Amazone ervaring aan boord van dit cruiseschip.

Anakonda Cruise
Anakonda Cruise
Anakonda Cruise
Anakonda Cruise
Anakonda Cruise
Anakonda Cruise
ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Op avontuur door natuurrijk Ecuador

Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle voordat u afreist naar een van de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen ter we..

Nu vanaf € 12.375 p.p