ACCOMMODATIES IN Costa Rica

Capitan Suizo

Het Hotel Capitan Suizo dankt zijn naam enerzijds aan het kleine eiland ‘El Capitan’ dat voor het hotel ligt en anderzijds aan het feit dat de familie die het hotel bezit afkomstig is uit Zwitserland, ‘Suizo’. Capitan Suizo is een milieubewust boetiekhotel aan het strand in Tamarindo waar het impliciet is dat natuur en dieren met liefde en respect worden geintegreerd. Het hotel ligt onder inheemse bomen en genesteld tussen rijke, organisch onderhouden tuinen met een grote verscheidenheid aan wilde dieren.  
 
U kunt hier heerlijk ontspannen aan het zwembad of souvenirs kopen in de souvenir shop. Bent u opzoek naar meer activiteit dan kunt u gaan surfen, boogie boarden, kajakken of prachtige wandelingen maken rondom de accommodatie.  
 
Wie van lekker eten houdt is hier aan het juiste adres. Het Fresh Seasonal Fusion restaurant is direct gelegen aan het strand welke u een rustige ambiance biedt terwijl u omgeven wordt door de natuur. In het restaurant ‘The Cuisine’ worden een mix van internationale en traditionele Costa Ricaanse gerechten geserveerd. De filosofie van het hotel is om waar mogelijk verse en biologische ingrediënten te gebruiken.  

ET-logo

Bekende hoogtepunten van Costa Rica

Costa Rica mag zich scharen onder de belangrijkste natuurparadijzen op aarde. U reist langs hoogtepunten als de Arenal vulkaan, het schildpaddenoord Tortuguero en het ongerepte Monteverde nevelwoud. Ontspan aan het einde van de reis aan de prachtige stranden van Manuel Antonio...

Nu vanaf € 7.995 p.p

ET-logo

Familiereis Costa Rica

Wilt u een bijzondere 16-daagse reis maken met uw gezin? Dan is Costa Rica een ideale bestemming. Het land is buitengewoon afwisselend: u vindt er vulkanen, nevelwouden, regenwouden en parelwitte stranden. De rijafstanden zijn kort, de wegen zijn veilig en er is veel te ondernemen voor jong en oud. Actief de omgeving in? Ga samen raften, op een canopy tour, abseilen, snorkelen ..

Nu vanaf € 8.245 p.p

ET-logo

Natuurrijk Costa Rica & Nicaragua

Ontdek de natuurrijke en veelzijdige landen Nicaragua en Costa Rica. Samen met uw gids ontdekt u de cultuur en natuur van deze landen. U overnacht in prachtige accommodaties, gaat op avontuur in de jungle, wandelt door koloniale steden en geniet van ontspanning aan de prachtige stranden...

Nu vanaf € 9.975 p.p