ACCOMMODATIES IN Argentinië

Arakur

Arakur Resort & Spa is een vijfsterren hotel gelegen op unieke locatie in Reserva Natural Cerro Alarkén. Het hotel ligt hoog in de bergen en biedt een majestueus uitzicht over het uitgestrekte Ushuaïa terwijl aan de achterzijde de groene vallei en de hoge bergketens het landschap domineren. De ruime kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en bieden een panoramisch uitzicht. In de sfeervolle lobbybar met grote ramen brandt het knisperende haardvuur en worden heerlijke drankjes geserveerd. Geniet van de typische gerechten uit de lokale keuken in het restaurant La Cravia, waaronder spider crab en Argentijnse steak terwijl u uitkijkt over de baai. Vanuit het hotel worden dagelijks wandeltochten georganiseerd door het natuurreservaat. Daarnaast brengt een inclusieve shuttleservice u naar het centrum van Ushuaia. In het hotel kunt u overigens heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of in de hottubs op het terras terwijl u uitkijkt over de stad.

ET-logo

Argentijns Patagonië

Deze 16-daagse rondreis door ruig Patagonië, in het zuiden van Argentinië, zit vol met indrukwekkende natuurbelevingen. Uitgestrekte landschappen, zeeleeuwen, zuidkapers, veel water en gletsjers. Ingrediënten van een droomreis? Zeker in het uitgestrekte en ruige Patagonië. Laat u verrassen door het rijke dierenleven en keer terug naar huis met de mooiste verhalen. Alleen hier k..

Nu vanaf € 12.975 p.p

ET-logo

Indrukwekkend Argentinië

Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict reist u naar het noorden. Hier maakt u kennis met de meest desolate landschappen en sluit u af aan de tropische Iguazu watervallen...

Nu vanaf € 22.095 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p