Herman de Raaf

Reisgids

'Door de wol geverfd' is nog een understatement als we Herman de Raaf omschrijven. Hij heeft namelijk ruim 40 jaar als verpleegkundige en leraar in diverse zorgsectoren in zowel binnen- als buitenland zijn brood verdiend. Sinds 2017 zet hij zijn hiermee opgedane kennis en ervaring ook in voor het begeleiden van Senior reizen. Zorgvuldig brengt hij de reisbestemming in kaart en gaat altijd op zoek naar bijzondere plekjes, leuke uitjes en mogelijkheden ter plaatse. Samen met de gasten overlegt hij vervolgens hoe zij graag de 'vrije uurtjes' tijdens een vakantie zouden invullen. De één vindt het heerlijk om dan even uit te rusten met een boek, maar de ander vindt het veel leuker om, naast de excursies die al bij de reis zijn inbegrepen, nog veel meer van de omgeving te ontdekken. Herman zorgt er vervolgens voor dat iedereen de vakantie beleeft die hij of zij voor ogen had, vaak aangevuld met onverwachte uitstapjes voor een leuk verrassingselement. Dat kan overigens net zo goed een gezelschapsspelletje zijn, want zo leren mensen elkaar weer van een hele andere kant kennen. Ook met elkaar eten schept een band, zeker als dat eten ook nog erg lekker is. Herman omschrijft zichzelf als een nuchtere Groninger, maar voor lekker eten zwicht hij meteen. Culinaire uitstapjes vallen dus zeker niet uit te sluiten! En vindt de reis in het noorden van Nederland plaats en is de groep wat groter? Dan kan het zomaar zijn dat Herman de reis met zijn wederhelft Roelie begeleidt. 

Reisgids

Herman de Raaf

Om u volop te laten genieten van een onbezorgde tijd gaat er bij elke ouderenvakantie een deskundige Nederlandse reisbegeleider met verpleegkundige achtergrond mee.

Reizen

Gerelateerd reisaanbod

Reizen

Benieuwd naar andere reizen?

Bekijk ons volledige aanbod

Get inspired

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.

Rothenburg ob der Tauber, romantische Strasse in het dal van de Tauber

8-daagse Groepsreis
  • Duitsland
  • Groepsreis
Senior
Vertrekgarantie

Uitwaaien op Ameland

Reisverhaal
  • Nederland
Senior