Henk Leenders

Reisgids

Henk Leenders vindt het erg leuk om bij het team reisleiders van Senior Vakantie Plan te horen. Van oorsprong is hij verpleegkundige en in die functie heeft hij ook een aantal jaren gewerkt. Naderhand heeft hij in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven gewerkt. In de laatste periode van zijn actieve loopbaan was hij zelfs nog even politicus als kamerlid onder het Kabinet Rutte 2. Daaruit komt zijn grote belangstelling voor politieke en maatschappelijke kwesties dan ook voort. We kunnen dus wel stellen dat Henk van alle markten thuis.  

  

Rode draad is dat hij houdt van contact met mensen en dat is dan ook het aspect dat hem het meest aanspreekt bij het begeleiden van vakanties. Als hij dan ook nog bij kan dragen aan een onvergetelijke vakantie waar mensen zich veilig voelen en waar ze met voldoening op terugkijken, is de missie van Henk geslaagd. Maar ook het voeren van mooie gesprekken en het delen van (levens)ervaringen neemt een prominente plek in. Zijn brede belangstelling en oprechte geïnteresseerdheid in anderen maken Henk tot een benaderbaar en open-minded persoon. 

  

De favoriete bestemming van Henk? Dat is Andalusië, de streek waar hij meer dan eens geweest is. Met prachtige witte dorpjes, gezellige steden, culturele activiteiten en een mooi achterland vertegenwoordigt Andalusië het ideale totaalplaatje. Hij kent de regio inmiddels als zijn broekzak en weet welke leuke excursies en uitjes er mogelijk zijn. Het voorbereiden van zo’n reis is voor hem al een deel van de reisvreugde, omdat hij verwacht (en stiekem weet!) dat klanten van Senior Vakantie Plan zo’n reis zeer zullen waarderen. 

Reisgids

Henk Leenders

Om u volop te laten genieten van een onbezorgde tijd gaat er bij elke ouderenvakantie een deskundige Nederlandse reisbegeleider met verpleegkundige achtergrond mee.

Reizen

Gerelateerd reisaanbod

Reizen

Benieuwd naar andere reizen?

Bekijk ons volledige aanbod