Annemieke Poiesz - van der Laan

Reisgids

Annemieke Poiesz heeft haar werkzame leven doorgebracht in de gezondheidszorg, zowel in het ziekenhuis als in de thuiszorg. Annemieke is inmiddels met pensioen, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft een lief keeshondje en is sinds kort oppas-oma voor haar twee kleinkinderen. Het begeleiden van reizen begon al op haar 21ste, als verpleegkundige met de bedevaarttrein naar Lourdes; haar man Frits ging dan mee als brancardier. Ook heeft ze veel gereisd met de kinderen. Haar jarenlange reiservaring zet ze in bij het begeleiden dat ze grotendeels samendoet met Frits, maar soms begeleidt ze een reis alleen of met een andere reisbegeleider. Naast al het reizen is ze vrijwilliger bij De Luisterlijn, buurtbemiddelaar, vertrouwenspersoon bij verschillende instanties, coördinator van het Parkinsoncafé, medeorganisator van een bridgeclub en lid van de cliëntenraad van UWV. Ze houdt van fietsen, wandelen met de hond, sporten, theaterbezoek, cultuur- en natuurreizen en uit eten gaan. 
Als reisbegeleider levert ze graag een bijdrage aan een geslaagde vakantie voor de deelnemers. Als het enigszins kan, bezoekt ze het hotel en de locatie vooraf, om zich goed voor te bereiden. Ze probeert een groepsgevoel te creëren door een geschikte tafelindeling te maken en erop te letten dat mensen zich vermaken. Ze organiseert graag facultatieve uitjes en houdt van spelletjes zoals o.a. bridge, rummikub, scrabble en yahtzee. Ze krijgt veel energie van het ontmoeten van mensen en opdoen van ervaringen.  

Reisgids

Annemieke Poiesz - van der Laan

Om u volop te laten genieten van een onbezorgde tijd gaat er bij elke ouderenvakantie een deskundige Nederlandse reisbegeleider met verpleegkundige achtergrond mee.

Reizen

Gerelateerd reisaanbod

Reizen

Benieuwd naar andere reizen?

Bekijk ons volledige aanbod