ACCOMMODATIES IN Australië

Southern Ocean Villas

De Southern Ocean Villa’s zijn gelegen in de plaats Port Campbell, een goed uitgangspunt voor een bezoek aan het Port Campbell National Park. De villa’s bieden ruimte aan twee tot zes personen, zijn voorzien van een lounge, terras met barbecue en een eigen keuken. De villa’s zijn zeer modern en strak ingericht. Het verblijf heeft een centrale ligging op slechts vijf minuten van het strand en het centrum van Port Campbell. Ook de beroemde rotsformatie langs de kust Twelve Apostles, Loch Ard Gorge en The Bay of Islands liggen in de omgeving.

ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p

ET-logo

Van Melbourne naar Adelaide

Wereldwijd bezoeken heel wat reizigers de Great Ocean Road, het is een van de meest gereden routes in het weidse Australië. En terecht! Ervaar deze ruige kustroute voor uzelf en geniet van de indrukwekkende rotsformaties in zee, de Twelve Apostles...

Nu vanaf € 6.245 p.p