ACCOMMODATIES IN Australië

Anchors Port Campbell

In het zuidoosten van Australië, enkele kilometers uit de kust zijn de zeer stijlvolle villa's en Beach Houses van Anchors Port Campbell gelegen. De aangename, ongedwongen Australische vibe lijkt hier te zijn uitgevonden, want vrijwel alle speerpunten van Australië zijn hier vertegenwoordigd. Vrijheid, natuur, heerlijk eten en vriendelijke mensen maken uw verblijf onvergetelijk. In uw eigen ‘home away from home’ is privacy een groot goed en bent u bovendien voorzien van alle moderne gemakken voorzien. De trendy inrichting tezamen met de fraaie uitzichten maken het plaatje compleet.

Great Ocean Road | Melbourne | Victoria | Australie
ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p

ET-logo

Van Melbourne naar Adelaide

Wereldwijd bezoeken heel wat reizigers de Great Ocean Road, het is een van de meest gereden routes in het weidse Australië. En terecht! Ervaar deze ruige kustroute voor uzelf en geniet van de indrukwekkende rotsformaties in zee, de Twelve Apostles...

Nu vanaf € 6.245 p.p