ACCOMMODATIES IN Amerika

North Conway Grand Hotel

Het North Conway Grand Hotel, gelegen in het hart van de White Mountains, New Hampshire, is het beste resort in North Conway. Zomer of winter, u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie zonder het hotelterrein te hoeven te verlaten. Het is het enige hotel dat direct aan Settlers Green Outlets ligt.

Ontwaak met uitzicht op de bergen in de gerenoveerde kamers en suites met een charmante, op New England geïnspireerde stijl, speciaal ontworpen meubilair en marmeren baden. Geniet van regionale gerechten en ambachtelijke cocktails in het Mountainside Restaurant and Tavern. Ontspan bij de verwarmde binnen- en buitenzwembaden of ontspan op het zonneterras met uitzicht op het adembenemende landschap. Prikkel uw zintuigen in de spa, laad op in het fitnesscentrum, geniet van een familiepicknick bij de vijver of ga winkelen bij Settlers Green naast de deur.

 

ET-logo

Het erfgoed van New England

Indrukwekkende natuur en historie komen samen tijdens deze rondreis door de regio New England. Startend in de bakermat van de VS, de stad Boston, via de ruige kustlijnen, charmante vissersdorpjes en fraaie natuurgebieden, zoals de Green & White Mountains, eindigt u in het pittoreske Cape Cod aan het strand...

Nu vanaf € 7.535 p.p