ACCOMMODATIES IN Rusland

The Ritz-Carlton Moscow

The Ritz-Carlton Moscow ligt vlak bij het Rode Plein en op enkele minuten loopafstand van het Kremlin. Het hotel biedt luxe voorzieningen, waaronder eetgelegenheden van wereldklasse. De O2 Lounge is een stijlvol dakterras met een panoramisch uitzicht op het Rode Plein en het Kremlin. De grote, weelderige kamers zijn stijlvol en modern ingericht en bieden gordijnen en verlichting die elektronisch aan te passen zijn. De O2 Lounge van het Ritz-Carlton Moscow serveert internationale en gerrechten. Café Russe biedt Russische klassiekers naar origineel recept en andere internationale culinaire hits. Novikov Restaurant & Bar biedt zowel Europese als Aziatische gerechten van verschillende gastchefs. Het ruime Ritz-Carlton Spa centrum beschikt over een hot tub, een binnenzwembad en 14 behandelkamers. De kroonluchters, kaarsen en prachtige faciliteiten zorgen voor een perfecte sfeer en u kunt genieten van een verscheidenheid aan spa behandelingen of ontspannen in de sauna. U kunt ook een bezoek brengen aan het fitnesscentrum en de schoonheidssalon. Het luxueuze Ritz-Carlton Hotel is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in theater, cultuur en geschiedenis.

EH-logo

City Trip naar Moskou en St. Petersburg

Het land van gouden koepels, paleizen en indrukwekkende musea blijft fascineren. Van het Rode Plein tot de ultramoderne skyline in Moskou en van de Hermitage tot de Noord-Europese flair van St. Petersburg. En als een parel op de tsarenkroon schitteren de buitenverblijven van de Romanovs...

Nu vanaf € 2.025 p.p

EH-logo

Citytrip Around the World

In de beroemde avonturenroman ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’ van Jules Verne presteert Phileas Fogg iets dat in 1872 onmogelijk leek: in een tijdsbestek van slechts tachtig dagen reist hij de wereld rond. Zo’n anderhalve eeuw later laat ExperienceHolidays u in zijn voetsporen treden met een eigentijds equivalent:de ‘Citytrip Arou...

Nu vanaf € Vanaf 14.995 p.p

Golden Eagle - Imperial Suite - Trein
ET-logo

Zijderoute per trein van Almaty naar Moskou

Reis per luxe trein over een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar ook de legendarische reiziger als Marco Polo zijn stappen heeft gezet; de Zijderoute. De Golden Eagle rijdt vanaf Kazachstan door karavaansteden in Oezbekistan en door Turkmenistan naar het indrukwekkende Rode Plein in Moskou. Een unieke reis door het anders moeilijk begaanbare Centraal-Azi..

Nu vanaf € 18.445 p.p

Dunhuang - China - Dessert - Woestijn
ET-logo

Zijderoute per trein van Beijing naar Moskou

Volg een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar legendarische reizigers als Alexander de Grote en Marco Polo hun stappen hebben gezet; de Zijderoute. Eeuwenlang reisden avonturiers en handelaren op de oude routes om de wereldhandel van zijde, kruiden en parfums te vervoeren. Onderweg geniet u van de schitterende uitzichten over de ongerepte en dramatische l..

Nu vanaf € 27.075 p.p