ACCOMMODATIES IN Rusland

Hotel Metropol Moscow

In hartje Moskou treft u het gracieuze Hotel Metropol. Het sierlijke uiterlijk is een voorproefje van wat er binnen de muren op u wacht. Een koninklijke entree, zeer royale eetzaal, kroonluchters, hoge plafonds en subtiel gebruik van marmer maken dat diverse vertrekken meer weg hebben van een deftige balzaal dan een hotel, maar niets is minder waar. Ook uw in art nouveau-stijl vervaardigde kamer spreekt met hoge ramen en een stijlvolle inrichting tot de verbeelding. Ter ontspanning kunt u plaatsnemen in de sauna, baantjestrekken in het binnenzwembad of u in de watten laten leggen middels een volledige lichaamsmassage. Het Metropol Restaurant serveert culinaire hoogstandjes uit de Europese keuken met een Russische twist, terwijl de sfeervolle Shalyapin Bar exclusieve drankjes en verrassende cocktails schenkt.

EH-logo

City Trip naar Moskou en St. Petersburg

Het land van gouden koepels, paleizen en indrukwekkende musea blijft fascineren. Van het Rode Plein tot de ultramoderne skyline in Moskou en van de Hermitage tot de Noord-Europese flair van St. Petersburg. En als een parel op de tsarenkroon schitteren de buitenverblijven van de Romanovs...

Nu vanaf € 2.025 p.p

EH-logo

Citytrip Around the World

In de beroemde avonturenroman ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’ van Jules Verne presteert Phileas Fogg iets dat in 1872 onmogelijk leek: in een tijdsbestek van slechts tachtig dagen reist hij de wereld rond. Zo’n anderhalve eeuw later laat ExperienceHolidays u in zijn voetsporen treden met een eigentijds equivalent:de ‘Citytrip Arou...

Nu vanaf € Vanaf 14.995 p.p

Golden Eagle - Imperial Suite - Trein
ET-logo

Zijderoute per trein van Almaty naar Moskou

Reis per luxe trein over een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar ook de legendarische reiziger als Marco Polo zijn stappen heeft gezet; de Zijderoute. De Golden Eagle rijdt vanaf Kazachstan door karavaansteden in Oezbekistan en door Turkmenistan naar het indrukwekkende Rode Plein in Moskou. Een unieke reis door het anders moeilijk begaanbare Centraal-Azi..

Nu vanaf € 18.445 p.p

Dunhuang - China - Dessert - Woestijn
ET-logo

Zijderoute per trein van Beijing naar Moskou

Volg een van de belangrijkste handelsroutes in de geschiedenis, waar legendarische reizigers als Alexander de Grote en Marco Polo hun stappen hebben gezet; de Zijderoute. Eeuwenlang reisden avonturiers en handelaren op de oude routes om de wereldhandel van zijde, kruiden en parfums te vervoeren. Onderweg geniet u van de schitterende uitzichten over de ongerepte en dramatische l..

Nu vanaf € 27.075 p.p