ACCOMMODATIES IN Noorwegen

The Thief

De plek waar dit stijlvolle designboetiek hotel is gebouwd, stond in vroegere tijden bekend als een veilig heenkomen voor smokkelaars, dieven en schurken, hetgeen meteen de naamgeving van het hotel verklaart. Heden ten dage is het een modern toevluchtsoord voor de moderne reiziger. In plaats van dingen weg te nemen, zorgt het hotel met een zeer rijke en eclatante aankleding nu juist voor de aanwezigheid van waardevolle objecten. Internationale kunststukken en zorgvuldig geselecteerde designmeubelen sieren de lobby’s, kamers en suites van het hotel.

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p