ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Hotel Continental

In hartje Oslo ligt het vorstelijke Continental Hotel, het enige met 5-sterren in Noorwegen. Het vormt vanwege de zeer centrale ligging de perfecte uitvalsbasis om inspirerend Oslo te ontdekken. En na een lange dag in de bruisende hoofdstad van Noorwegen is het heerlijk ‘thuis’ komen in het sfeervolle Continental Hotel. Frismoderne tinten en subtiel gebruik van decoratieve snufjes zullen u een gevoel van welbehagen bezorgen zodra u uw kamer betreedt. Het historische ‘Theatercaféen’ geldt al ruim 100 jaar als dé ontmoetingsplaats van Oslo. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes alhier.

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p