ACCOMMODATIES IN Kroatië

Hotel Park

Het Park Hotel is prachtig gelegen boven het legendarische Bačvice-strand en op slechts tien minuten wandelen van het paleis van Diocletianus. Het is een bezienswaardigheid in Split met uitstekende service en heerlijk eten. Elegante kamers, een prachtige omgeving en moderne faciliteiten bieden hedendaags comfort met een vleugje mediterraans verleden, en hotel biedt een uitnodigende ambiance voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

VC-logoVC-logoVC-logo

In de schaduw van het koninkrijk Illyrië

De geschiedenis van Europa ligt soms verstopt in minder bekende plaatsen en regio’s. Het koninkrijk Illyrië, nu het grensgebied van Italië, Slovenië en Kroatië, is zo’n gebied.    De regio is altijd al een bijzonder grensgebied geweest, de verbinding tussen Noord- en Zuid-Europa en tussen de Romaanse en de Slavische wereld. De boeiende hi...

Nu vanaf € 3.295 p.p

ET-logo

Uniek eilandhoppen in Dalmatië

Fabelachtige baaien, turquoise water, heldergroene begroeiing, fotogenieke watervallen en paradijselijke stranden maken van Dalmatië de meest begeerlijke regio van Kroatië. Een aaneenschakeling van kleine eilandjes, maar ook grote steden zoals Split en het historische Dubrovnik zijn onderdeel van deze streek. Een uitgebalanceerde rondreis laat u op een aangenaam tempo kennismak..

Nu vanaf € 10.495 p.p