ACCOMMODATIES IN Italië

Magna Pars Suites

In een rustige zijstraat in de artistieke wijk Navigli met talloze kunstgaleries, vintage shops, boekhandels, antiquairs en gezellige terrasjes ligt het Magna Pars Suites verstopt. Een stadsoase met een groene binnentuin en lid van de exclusieve ‘Small Luxury Hotels of the World’ associatie.

Een oude parfumfabriek vormt het frame van het Magna Pars Suites Hotel. De industriëlevorm met gebruik van glas en strakke lijnen past bij de signatuur van Milaan als hippe modestad. Als ode aan het oorspronkelijke verleden is het parfumlab opgericht met 39 geurtjes met bloemige, fruitige en houtaroma’s. De evenzovele suites zijn geïnspireerd op de geurnoten van bloemen, fruitbomen en houtsoorten en ingericht met subtiele kleuren, verfijnd Italiaans textiel en meubilair gemaakt door getalenteerde ambachtslieden uit de regio Lombardije. Alle suites kijken uit op de binnentuin met haagbeuken, esdoorns, azalea’s, clematis en olijfbomen.

EC-logo

Citytrip Milaan

Geen stad in Italië combineert oud en modern beter dan Milaan. De thuisbasis van de Duomo en Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal is een kruispunt van kunst van wereldklasse, haute couture en verbluffende architectuur. Een bezoek aan de oude palazzo's, kunstgalerijen, designerwinkels en –restaurants of een van de vele andere bezienswaard...

Nu vanaf € 1.495 p.p

EH-logo

Formule 1 Grand Prix van Monza in Italië

Na vele prachtige edities komt de Grand Prix van Monza ook in 2023 terug. Op zondag 3 september 2023 is het zover, de Grand Prix van Monza. Ervaar een onvergetelijke tijd, mede dankzij de toegang tot de Paddock Club...

Nu vanaf € 9.645 p.p

AR-logo

Noord-Italiaanse Alpenmeren

Vanuit een centrale, zeer comfortabele standplaats doorkruisen we het land met de schilderachtige meren en de lieflijke heuvels, met op de achtergrond besneeuwde bergen. We bezoeken de grootse villa’s, prachtige tuinen en parken, in mei volop in voorjaarstooi.

Nu vanaf € 2395 p.p