ACCOMMODATIES IN Italië

Hotel Brunelleschi

Alleen al het uitspreken van de naam ‘Brunelleschi’ spreekt tot de verbeelding en klinkt op en top Italiaans. Het markante hotel is gelegen in het hartje van het historische centrum van Florence. Wat eens een middeleeuwse kerk met Byzantijnse toren was, is nu een charmant hotel. De kamers voorzien in alle behoeften en ’s ochtends loopt u zo het Piazza del Signoria op. Klinkt Brunelleschi u bekend in de oren? Dat kan. Een passage uit het het wereldberoemde boek ‘The Da Vinci Code’ van Dan Brown heeft betrekking op het hotel, waarin louter lovende woorden klinken.

AR-logo

Florence

Vanuit een stijlvol hotel genieten we van de hoogtepunten van de kunst van de Florentijnse renaissance en de betoverende wereld van het maniërisme.

Nu vanaf € 2.345 p.p

AR-logo

Puccinifestival in Torre del Lago

In Torre del Lago wordt sind 1930 in de zomermaanden een jaarlijks operafestival georganiseerd geheel aan de Italiaanse operacomponist Giacomo Puccini gewijd. De editie van aankomende zomer vormt een wel zeer bijzonder jubileum. Niet alleen is het de 70ste editie van het festival, het is ook het honderdste sterfjaar van de meester met een...

Nu vanaf € 3.495 p.p