ACCOMMODATIES IN Denemarken

Nobis Hotel Kopenhagen

Het deftige en elegante Nobis Hotel beschikt over een warme en uitnodigende uitstraling. Het interieur design is in samenwerking met Wingårdh ontworpen, een gerenommeerd Zweeds bedrijf dat bekend staat om haar architectonische hoogstandjes. De opdracht die zij meekregen van het Nobis Hotel was helder: ‘creëer een hotel waarin strak design en bijzondere architectuur centraal staan, maar verlies hierbij niet onze voorliefde voor klassiek en tijdloos uit het oog’. Dat dit goed gelukt is, is een understatement. Het Nobis Hotel en haar personeel zijn derhalve zo trots als een pauw en stralen dit ook uit. U bent als gast de grote winnaar.

EH-logo

City Trip Kopenhagen - Nobis Hotel

Het deftige en elegante Nobis Hotel beschikt over een warme en uitnodigende uitstraling. Het interieur design is in samenwerking met Wingårdh ontworpen, een gerenommeerd Zweeds bedrijf dat bekend staat om haar architectonische hoogstandjes. De opdracht die zij meekregen van het Nobis Hotel was helder: ontwerp een hotel waarin st...

Nu vanaf € 1525 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p