Six Senses Zighy Bay - Oman - Aerial View

ACCOMMODATIES IN Oman

Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay op het noordelijke Musandam ligt zo'n 120 kilometer van Dubai vandaan. Het resort heeft een prachtige ligging tussen de ruige bergen en aan het een heerlijk wit zandstrand. De sfeer en service zijn onovertroffen. De luxe villa's zijn met smaak en oog voor luxueus comfort ingericht. Elke villa heeft zijn eigen zwembad. Ook het culinaire niveau van het resort is erg goed. Er zijn meerdere restaurants, waarvan het Sense on the Edge restaurant een speciale melding verdient. Dit restaurant heeft een prachtige ligging op een berg achter het resort, waardoor u tijdens uw vijf- of zevengangendiner geniet van adembenemende uitzichten. Tijdens uw verblijf in het Six Senses Zighy Bay zal het u aan niets ontbreken. Er is een uitstekende spa en u kunt diverse activiteiten ondernemen zoals snorkelen, duiken, paragliden, een cruise maken per traditionele dhow of stap in een jeep voor een avontuurlijke 4x4 safari.

Zighy Bay - Oman
ET-logo

De highlights van de Emiraten & Oman

Reis van 's werelds meest attractieve steden, Dubai, naar de kleurrijke woestijn van Ras Al Khaimah en het fjordenlandschap van het Arabisch schiereiland; Musandam. En verblijf hier in de meest exclusieve accommodaties...

Nu vanaf € 5.695 p.p

Six Senses Zighy Bay - Oman - Aerial View
ET-logo

Exclusieve combinatie Dubai & Oman

Deze 8-daagse reis is het neusje van de zalm. In Dubai overnacht u in het hart van de woestijn in een exclusief resort geïnspireerd op een bedoeïenkamp. In Oman omringd u zich met weelde in een luxe resort tussen de bergen en de zee. Een heerlijke, ontspannen reis!..

Nu vanaf € 7.495 p.p