ACCOMMODATIES IN Mongolië

Steppe Hotel

Dit moderne hotel in de Hovd provincie is een fijne uitvalsbasis voor uw reis door de Altai gebergte. Het stadje met circa 30.000 inwoners ligt aan de voet van de Altai en heeft is de enige stad met universiteit in West Mongolië. Het moderne Steppe Hotel is het beste hotel in de stad en biedt u comfortabele kamers, van alle gemakken voorzien. 

ET-logo

Adelaarsfestival Russische en Mongoolse Altai

Een avontuurlijke reis door het moeilijk begaanbare Altai gebergte, om het unieke Eagle Festival in de Mongoolse Altai bij te wonen. De ongerepte natuur van met sneeuw bedekte bergen, heldere meren, hoge zandduinen en uitgestrekte landschappen is adembenemend mooi en geeft u een bijzonder kijkje in deze wereld zo ver van huis...

Nu vanaf € 16.425 p.p

Mongolië - Landschap
ET-logo

Privé door ongerept Altai en West-Mongolië

West-Mongolië is een tijdloos landschap, waarin de meest fascinerende en diverse etnische groepen van Mongolië wonen. U maakt kennis met de Kazachen, die de bekend zijn als adelaarsjagers en overlevende fragmenten van de Oirat Mongoolse stammen en sjamanistische Tuvans. Het Great Lakes Basin bezit meer uitgestrekte zandduinen dan waar dan ook in de Gobi-woestijn en biedt uitzic..

Nu vanaf € 11.145 p.p