ACCOMMODATIES IN Mongolië

Shangri-La Ulaanbaatar

Het exclusieve Shangri-la Hotel in Ulanbaatar is gelegen in het centrum van de stad, op loopafstand van het Sukhbaatar-plein en het parlementsgebouw. U verblijft in elegant ingerichte kamers, voorzien van alle gemakken met uitzicht op het Nairamdal Park of het Grote Genghis Khan-plein. Wanneer u in de Horizon DeLuxe kamers verblijft heeft u toegang tot de clublounge op de bovenste verdiepingen. Uiteraard kunt u gebruik maken van de Sports Club, waar naast de ruime fitness-ruimte ook een zwembad aanwezig is. Geniet na afloop van een gezond sapje van de Juice Bar. U heeft de keuze om in één van de restaurants van het hotel u te laten verassen met culinaire hoogstanden, of kunt ervoor kiezen om in één van de lokale restaurants op loopafstand van het hotel te dineren, zoals het restaurant Veranda, met uitzicht op het Choijin Lama-tempelmuseum, of het Choijin Temple Restaurant.

Gobi woestijn - desert - Mongolie
ET-logo

Avontuurlijke Gobi-woestijn

Tijdens deze avontuurlijke rondreis maakt u kennis met het bijzondere Mongolië. Mongolië staat bekend als minst bevolkte land ter wereld en is erg uniek qua natuur en sfeer. De combinatie van de diverse landschappen en culturele locaties maakt deze reis zeer verrassend en interessant...

Nu vanaf € 5.325 p.p

ET-logo

In stijl door de Gobi-woestijn

In het zuiden van Mongolië ligt de Zuid-Gobi, de grootste woestijn van Azië. Tijdens deze reis ontdekt u naast de adembenemende ansichtkaart-landschappen met het schilderachtige Hongor Zandduinen, tevens de iconische Flaming Cliffs en dramatische gebergtes. Maak kennis met de Mongoolse nomaden en zie met eigen ogen hoe zij al eeuwenlang rondtrekken door de uitgestrekte natuur. ..

Nu vanaf € 11.745 p.p

Mongolie - Landschap
ET-logo

Privé door ongerept Altai en West-Mongolië

West-Mongolië is een tijdloos landschap, waarin de meest fascinerende en diverse etnische groepen van Mongolië wonen. U maakt kennis met de Kazachen, die de bekend zijn als adelaarsjagers en overlevende fragmenten van de Oirat Mongoolse stammen en sjamanistische Tuvans. Het Great Lakes Basin bezit meer uitgestrekte zandduinen dan waar dan ook in de Gobi-woestijn en biedt uitzic..

Nu vanaf € 11.145 p.p

ET-logo

Wildernis in Mongolië

Een reis door de Mongoolse wildernis van de oostelijke Gobi en de Jalman weides is een intieme en zeer unieke ervaring. U reist door diverse landschappen en maakt wandelingen door de adembenemende natuur. Het leven hier heeft niet veel nodig, behalve dan een gertent om in te overnachten en maaltijden waarvoor wordt gezorgd. Ondertussen kunt u ultiem genieten van al het moois en..

Nu vanaf € 3.645 p.p