ACCOMMODATIES IN Mongolië

Jalman Meadows Gerkamp

In de bovenste delen van de Tuul Rivier vallei, ten noordoosten van Ulaanbaatar, bevindt zich het authentieke Jalman Meadows Gerkamp. De Gers staan in een grote boog tussen het uitgestrekte veld, waar 's zomers wilde bloemen bloeien. U verblijft in comfortabele Gers, voorzien van een bed en kachel. Er staat een aparte Ger klaar met gedeelde toilet- en was faciliteiten. Het verblijf is eenvoudig, maar de weelderige vallei met schilderachtige rivier is een bijzondere ervaring. De omgeving vormt overigens het overgangsgebied van de steppe en de boreale Siberische bossen, u ervaart hier tevens ultieme rust en stilte.

Gobi woestijn - desert - Mongolie
ET-logo

Avontuurlijke Gobi-woestijn

Tijdens deze avontuurlijke rondreis maakt u kennis met het bijzondere Mongolië. Mongolië staat bekend als minst bevolkte land ter wereld en is erg uniek qua natuur en sfeer. De combinatie van de diverse landschappen en culturele locaties maakt deze reis zeer verrassend en interessant...

Nu vanaf € 5.325 p.p

ET-logo

In stijl door de Gobi-woestijn

In het zuiden van Mongolië ligt de Zuid-Gobi, de grootste woestijn van Azië. Tijdens deze reis ontdekt u naast de adembenemende ansichtkaart-landschappen met het schilderachtige Hongor Zandduinen, tevens de iconische Flaming Cliffs en dramatische gebergtes. Maak kennis met de Mongoolse nomaden en zie met eigen ogen hoe zij al eeuwenlang rondtrekken door de uitgestrekte natuur. ..

Nu vanaf € 11.745 p.p

Mongolie - Landschap
ET-logo

Privé door ongerept Altai en West-Mongolië

West-Mongolië is een tijdloos landschap, waarin de meest fascinerende en diverse etnische groepen van Mongolië wonen. U maakt kennis met de Kazachen, die de bekend zijn als adelaarsjagers en overlevende fragmenten van de Oirat Mongoolse stammen en sjamanistische Tuvans. Het Great Lakes Basin bezit meer uitgestrekte zandduinen dan waar dan ook in de Gobi-woestijn en biedt uitzic..

Nu vanaf € 11.145 p.p

ET-logo

Wildernis in Mongolië

Een reis door de Mongoolse wildernis van de oostelijke Gobi en de Jalman weides is een intieme en zeer unieke ervaring. U reist door diverse landschappen en maakt wandelingen door de adembenemende natuur. Het leven hier heeft niet veel nodig, behalve dan een gertent om in te overnachten en maaltijden waarvoor wordt gezorgd. Ondertussen kunt u ultiem genieten van al het moois en..

Nu vanaf € 3.645 p.p