ACCOMMODATIES IN Mongolië

Blue Sky Hotel

Aan het Sukhbaatar-plein in Ulaanbaatar ligt het Blue Sky Hotel. Op deze strategische locatie herkent u het hotel aan de vorm van een zeilboot en straalt de elegantie er van af. De mooi ingerichte kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en hebben een uitzicht over de stad Ulaanbaatar. Na een lange reis- of excursie dag neemt u een verfrissende duik in het grote zwembad, of leest u een boek op één van de comfortabele ligbedden. Boven in de 'zeilboot' vindt u de Blue Sky Lounge, met een spectaculair uitzicht kunt u hier genieten van een uitgebreide selectie aan gerechten en drankjes van hoge kwaliteit met op vrijdag live-muziek. Tevens biedt het Blue Sky hotel verschillende restaurants waar u culinair kunt genieten van de Koreaanse, Japanse of internationale gerechten. Een prettig verblijf voor uw dagen in Ulaanbaatar.

Gobi woestijn - desert - Mongolie
ET-logo

Avontuurlijke Gobi-woestijn

Tijdens deze avontuurlijke rondreis maakt u kennis met het bijzondere Mongolië. Mongolië staat bekend als minst bevolkte land ter wereld en is erg uniek qua natuur en sfeer. De combinatie van de diverse landschappen en culturele locaties maakt deze reis zeer verrassend en interessant...

Nu vanaf € 5.325 p.p

ET-logo

In stijl door de Gobi-woestijn

In het zuiden van Mongolië ligt de Zuid-Gobi, de grootste woestijn van Azië. Tijdens deze reis ontdekt u naast de adembenemende ansichtkaart-landschappen met het schilderachtige Hongor Zandduinen, tevens de iconische Flaming Cliffs en dramatische gebergtes. Maak kennis met de Mongoolse nomaden en zie met eigen ogen hoe zij al eeuwenlang rondtrekken door de uitgestrekte natuur. ..

Nu vanaf € 11.745 p.p

Mongolie - Landschap
ET-logo

Privé door ongerept Altai en West-Mongolië

West-Mongolië is een tijdloos landschap, waarin de meest fascinerende en diverse etnische groepen van Mongolië wonen. U maakt kennis met de Kazachen, die de bekend zijn als adelaarsjagers en overlevende fragmenten van de Oirat Mongoolse stammen en sjamanistische Tuvans. Het Great Lakes Basin bezit meer uitgestrekte zandduinen dan waar dan ook in de Gobi-woestijn en biedt uitzic..

Nu vanaf € 11.145 p.p

ET-logo

Wildernis in Mongolië

Een reis door de Mongoolse wildernis van de oostelijke Gobi en de Jalman weides is een intieme en zeer unieke ervaring. U reist door diverse landschappen en maakt wandelingen door de adembenemende natuur. Het leven hier heeft niet veel nodig, behalve dan een gertent om in te overnachten en maaltijden waarvoor wordt gezorgd. Ondertussen kunt u ultiem genieten van al het moois en..

Nu vanaf € 3.645 p.p