ACCOMMODATIES IN Laos

3 Nagas Hotel

Het kleinschalige 3 Nagas hotel ligt in het centrum van Luang Prabang. De kamers zijn verdeeld over twee goed onderhouden, tegenover elkaar liggende huizen. De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een Laotiaanse stijl. Terwijl u 's ochtends ontbijt, kunt u genieten van de levendige sfeer in de stad. Vanuit het restaurant aan de straatkant ziet u in de ochtend de monniken voorbijkomen. Een verblijf in 3Nagas zal zeker bijdragen aan een aangenaam verblijf in het charmante Luang Prabang. Het hotel heeft een rustige tuin, waar onder het genot van een drankje kunt bijkomen van uw dag in Luang Prabang. Het hotel beschikt tevens overeen goed restaurant waar u geniet hoogstaande, klassieke gerechten.

Laos - Natuur - Rivier
EE-logo

Carbon-emissie vriendelijke reis in Laos

Uw 10-daagse rondreis begint in het bruisende Vientiane, waar u diverse lokale specialiteiten proeft tijdens een foodtour en de parels van de stad verkent. Vervolgens gaat u per trein richting Vang Vieng en maakt u een fietstour door de prachtige natuur...

Nu vanaf € 5.395 p.p

Mekong River - Thailand
ET-logo

The Golden Triangle

Start uw reis in het de levendige hoofdstad van Thailand, Bangkok. Verken deze metropool onder begeleiding van uw privégids alvorens u naar het noorden reist richting de Golden Triangle. Hier verblijft u in het prachtige Anantara resort en ontdekt de befaamde gouden driehoek. Ga aan boord van de Luang Say cruise voor een authentieke ervaring over de Mekong. Sluit de reis af in ..

Nu vanaf € 9.025 p.p