Aqua Blu

ACCOMMODATIES IN Indonesië

Aqua Blu

Welkom aan boord van de Aqua Blu, een schip van wereldklasse. De voormalige Britse Marine Explorer HMS Beagle is in 2019 volledig gerenoveerd en biedt een gloednieuwe cruise-ervaring in de ongerepte Oost-Indonesische archipel. De Aqua Blu is een luxueus ontdekkingsjacht dat de meest gewaardeerde bestemmingen van de regio aandoet. Het schip met 15 suites is smaakvol ingericht en biedt een oase van rust op zee. Het jacht is ontworpen door de beroemde Nederlandse jachtontwerper Cor. D. Rover en geeft een exclusief gevoel van ultiem comfort en moderne luxe. De vijfentwintig bemanningsleden bieden u een ongeëvenaarde service in een ontspannen setting. De Aqua Blu kan de meest afgelegen locaties bereiken, op deze manier heeft u alle tijd om de paradijselijke archipel te ontdekken.

Uw suite
De vijftien suites zijn voorzien van al het benodigd comfort. Het lichtgekleurde interieur creëert een serene setting en frisse uitstraling. Iedere suite beschikt over een kingsize bed, (patrijs)ramen en een en-suite badkamer met regendouche. U heeft keuze uit drie categorieën suites. Naar welke suite uw voorkeur ook uitgaat, Aqua Blu zorgt voor uw tweede thuis op zee.

Faciliteiten
 
Het jacht beschikt over diverse faciliteiten, waaronder zonnedek met jacuzzi, een spa en gymruimte, Sky Lounge Bar, een ruime eetzaal en een alfresco eetruimte. Voor de excursies gebruikt het schip drie speedboten, een boot exclusief voor de duikexcursies en de andere twee voor de overige excursies.

Activiteiten
Het schip heeft een dagelijks programma welke bestaat uit activiteiten als snorkelen, duiken, kajakken en wandeltochten. Het is geheel aan u of u wenst deel te nemen aan de activiteiten. De aangeboden excursies zijn geheel afhankelijk van de vaarroute en periode van het schip.

Overige informatie:
Aantal hutten: 15
Aantal passagiers: 30 
Bemanning: 25
Speedboten: 3 stuks
Lengte: 60 meter
Breedte: 11.4 meter
Snelheid: 10-12 knopen
Voltage cabine: 220 V en 110 V