ACCOMMODATIES IN Indonesië

Alila Purnama

Varen op Alila Purnama is een pure traktatie voor de echte ontdekkingsreiziger. Het 46-meter lange jacht bestaat uit drie dekken en is gebouwd door de Bugis-zeevarenden uit Zuid-Sulawesi. Het schip, geheel in traditionele Phinisi stijl, legt de nadruk op duurzaamheid. Al het meubilair op het schip is gemaakt van teak, rotan en andere lokaal geproduceerde materialen. De vijf comfortabele suites zijn van alle moderne gemakken voorzien en creëren met haar lichte interieur een warme uitstraling. De 16 bemanningsleden staan klaar om u een onvergetelijke cruise ervaring te bezorgen. Alila Purnama vaart langs de meest ongerepte natuurgebieden, tropische eilanden en door de meest spectaculaire riffen en wateren.

Suite
Het schip beschikt over vijf suites (waarvan één mastersuite), allen van luxe en ultiem comfort voorzien. De suite beschikt over airconditioning, queen-size bedden, een eigen badkamer, dubbele kledingkast en een klein bureautje. De Sriwijaya Master Suite is daarnaast nog voorzien van een badkamer met bad en een balkon met groot zonnedek waar u in uw eigen privésetting kunt genieten van een oase van rust.


Faciliteiten
Het schip biedt voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht. Wandel richting de bibliotheek om een boek uit te zoeken of maak een afspraak bij de spa voor een ontspannende massage. Aan boord kunt u gebruik van de satelliet-wifi, zodat u in contact kunt blijven met het thuisfront. Begin uw dag met een ontspannende yogasessie, alles is mogelijk aan boord van dit prachtige schip.

Activiteiten
Alila Purnama heeft een eigen PADI-centrum, gericht op gekwalificeerde duikers. Gedurende uw verblijf kunt u diverse duikcursussen volgen. Indien u geen duikliefhebber bent biedt Alila ook voldoende ander avontuur aan. U heeft de mogelijkheid om te kajakken, yoga-lessen te volgen, maar ook vissen, snorkelen, wandeltochten op pittoreske eilanden en een picknick lunch op het strand behoren tot de mogelijkheden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de excursies welke u kunt ondernemen.

Overige informatie:
Aantal hutten: 5
Aantal passagiers: 20 
Bemanningsleden: 15
Lengte: 46 meter
Breedte: 10 meter
Snelheid: 10 knopen