ACCOMMODATIES IN China

The Linden Centre

Het Linden Centre is een bijzondere accommodatie in het dorp Xizhou, vlakbij Dali. Linden Centre is een volledig gerestaureerd huis in traditionele Bai stijl. Het is naast een hotel ook een cultureel centrum, waar onderwijsprogramma's worden aangeboden op het gebied van schilderkunst, antiek, fotografie en taal. Linden Centre beschikt over een aantal sfeervolle gastenkamers, die allemaal zijn ingericht met lokaal gemaakte meubels. Alle kamers hebben een andere uitstraling. Het Linden Centre bestaat uit verschillende courtyards en mooi aangelegde tuinen met bloemen en bamboe. Het is een goed verzorgde accommodatie die wordt gerund door een Amerikaans stel. Een ideale plek om heerlijk tot rust te komen in de mooie omgeving van Dali.

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p