ACCOMMODATIES IN China

Sunyata Hotel Dali

Boetiek hotel Sunyata in Dali is ontworpen door Yang Zhao, een bekende Chinese architect. Dit hotel is verborgen net buiten de hectiek van het drukke centrum van Dali. Het authentieke ontwerp, dat bedekt is met traditionele tegels voert u mee terug naar het originele Dali van vroeger. De hotelkamers bevinden zich rondom een binnenplaats wat zorgt voor een serene sfeer. De kamers zijn smaakvol ingericht en uitgerust met hedendaags comfort. Centraal staat het Theepaviljoen op de binnenplaats. Ontdek de Chinese theecultuur met een authentieke proeverij of verken de stad Dali met zijn prachtige architectuur en Bai-cultuur.

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p