ACCOMMODATIES IN Bhutan

Norkhil Boutique Hotel & Spa

Norkhil Boutique Hotel & Spa is gelegen vlakbij het stadscentrum van Thimphu. Dit hotel is een perfecte mix van kleurrijk Bhutaans traditioneel vakmanschap gecombineerd met eigentijds design. Een aantal kamers hebben een balkon en bieden een adembenemend uitzicht op de stad en de Thimphu vallei. De kamers zijn traditioneel en met handgeschilderde Bhutaanse ontwerpen ingericht en gedecoreerd. Restaurant Zama serveert heerlijke gerechten uit de Bhutaanse lokale keuken. Geniet van een drankje in de Churma Bar of strijk neer op het dakterras, een heerlijke plek met tevens een prachtig uitzicht. U kunt daarnaast genieten van een ontspannende massage in de spa of een traditioneel hot stone bad nemen, waarbij stenen uit de nabij liggende rivier worden gebruikt voor hun mineralen.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p