ACCOMMODATIES IN Bhutan

Gangtey Palace

Gangtey Palace werd 100 jaar geleden door de eerste koning van Bhutan gebouwd. De koninklijke familie heeft hier wel veertig jaar gewoond. In 1994 werd het paleis omgebouwd tot hotel om buitenlandse bezoekers de authentieke Bhutaanse levensstijl uit de geschiedenis te laten ervaren. Gangtey Palace is een traditioneel Bhutaans gebouw gelegen op een bergkam met een panoramisch uitzicht op de Paro vallei en uitzicht op de Paro Dzong en de Pachhu-rivier. Het gebouw wordt aan beide kanten bewaakt door een paar mythische beelden van sneeuwleeuwen. Buiten vindt u een tempel gewijd aan Tsheringma, de godin van de rijkdom. Voordat u binnen treed wandelt u door de prachtige tuin vol met planten, fruit en bloemen. Alle de kamers zijn in traditionele Bhutaanse stijl ingericht. U dompelt zich hier volledig onder in de cultuur en levensstijl, Hier maakt u kennis met het echte Bhutan.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p