ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Sanbona Dwyka Tented Lodge

Dwyka Tented Lodge wordt omringd door opvallende rotsformaties en belichaamt een sfeer van afzondering. Uw comfortabele tent, met privéterras en verwarmde jacuzzi ligt, als onderdeel van een klein aantal tenten, in een hoefijzerbocht van een droog Karoo-ravijn. De lodge staat trots in het prachtig verweerd landschap als gevolg van de nomadische levensstijl van de Khoisan jager-verzamelaars die ooit door dit land zwierven. Dwyka ligt aan de voet van de Warmwaterberg Mountains in het hart van de Kleine Karoo in het Sanbona Wildlife Reserve. Hier vindt u een landschap van 54.000 hectare met bergen, vlaktes, inheemse flora en fauna en rotsformaties. Door zijn enorme uitgestrekte valleien, 650 plantensoorten, 160 vogelsoorten, rotswanden, rotsschilderingen en de verscheidenheid van dieren in het wild is dit een bestemming om niet te missen.

Vroeg in de ochtend wordt u gewekt en begeeft u zich naar de algemene lounge waar uw ranger al op u wacht. Na een warme kop thee of koffie gaat u met uw ranger op pad in een 4x4 voertuig. Sanbona is een unieke combinatie. Het is het allereerste wildreservaat in deze zuidelijke provincie waar de Big Five vrij rondloopt, diverse soorten inheemse en, voor deze regio, uniek Fynbos groeit en bloeit en waar rotstekeningen te zien zijn van meer dan 1500 jaar geleden. Tijdens uw game drive of wandeling, u kunt beiden tijdens uw verblijf doen, zult u alle indrukwekkende facetten van dit privé wildpark zien. Na terugkomst staat een uitgebreid ontbijt op u te wachten waarna u heerlijk kunt genieten op uw terras of aan de rand van het zwembad. Wilt u zich helemaal ontspannen dan is een spa behandeling ook zeker een mogelijkheid.

Zuid-Afrika Gnoe in Galop
TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden komen het best tot zijn recht als u de tijd neemt om er écht van te genieten. Daarom raden wij u aan om in Zuid-Afrika met een huurauto op pad te gaan tijdens deze autoreis. Reis in uw eigen tempo door het noordelijke deel van Zuid-Afrika en een deel van Botswana. Bewonder de kleurrijke Vendacultuur in de Soutpansbergen en bezoek verschillende natuurparken. ..

Nu vanaf € 6.495 p.p

Pinguins kaapstad
ET-logo

De Kaap voor alle leeftijden

Zuid-Afrika is voor gezinnen een hele bijzondere bestemming. Ga op safari in een malariavrij gebied en speur naar dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay...

Nu vanaf € 4.695 p.p

Zuid-Afrika Luipaard Safari
ET-logo

De hoogtepunten van Zuid-Afrika

In 22 dagen kunt u veel van Zuid-Afrika's hoogtepunten zien. U kunt zowel de safariparken in het binnenland als Kaapstad bezoeken. Ook geniet u van de natuur en de lekkernijen in de wijnlanden...

Nu vanaf € 12.595 p.p