ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Ivory Safari Lodge

Een prachtige en intieme safari lodge gelegen in een privé concessie grenzend aan het beroemde Hwange National Park. Ivory Safari Lodge heeft slechts een klein aantal suites waardoor het de perfecte plek is voor een exclusieve en authentieke safari ervaring. U kunt ontspannen genieten vanuit uw eigen suite, met rieten dak, gebouwd op een verhoogd platform vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft op de drinkplaats, waar regelmatig dieren te zien zijn. U kunt genieten van heerlijke, gezonde en versbereide gerechten terwijl u met de andere gasten en rangers verhalen uitwisselt over de avonturen die u heeft beleefd. Sluit een mooie dag af met een drankje rondom het kampvuur terwijl u rustig tuurt naar de sterrenhemel. Voor een verkoelende duik kunt u terecht bij het zwembad en trekt u zich ook gerust terug in de comfortabele lounge met een goed boek. Er is meer dan genoeg te zien en beleven, zowel binnen het privé park als in Hwange. Dagelijks kunt u zowel 's ochtends als 's avonds deelnemen aan game drives, om op zoek te gaan naar het vele wild. Een bezoek aan het Painted Dog Conservation Centre is een absolute aanrader. De medewerkers vertellen u graag over de wilde hond en alles wat gedaan wordt om deze, met uitsterven bedreigde, dieren te beschermen.  

Zimbabwe - wilde honden - Afrika
ET-logo

African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 6.245 p.p

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

ET-logo

Rovos Southern Cross van Pretoria naar Victoria Falls

Tijdens deze 14-daagse treinreis ontdekt u het mooiste van Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe...

Nu vanaf € 10.895 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p