ACCOMMODATIES IN Zambia

Musekese Camp

Musekese Camp is een kleinschalig mobiel kamp dat gelegen is op een heuvel met uitzicht over de moerassen van Kafue en de Kafue River. De naam van het kamp verwijst naar de lokale apenbroodboom. Het is een echt bushcamp op een unieke plek in het centrale deel van Kafue National Park.

U beschikt hier over de nodige faciliteiten zoals een eigen badkamer (onder de sterrenhemel) met douche en toilet. De douche is een zogenaamde bucketshower welke gevuld wordt met warm water. De verlichting bestaat uit petroleumlampen. In de ruime canvas tenten slaapt u op comfortabele bedden. In de centrale tent geniet u van de maaltijden of kunt u genieten van een drankje of een boek uit de bibliotheek. Op loopafstand van het kamp ligt een waterplaats waar regelmatig wild komt drinken. Vanuit het kamp gaat u te voet, in een jeep of in een boot op safari. Luipaarden en leeuwen komen regelmatig drinken aan de oevers van de rivier. De afgelegen locatie in combinatie met de passie en de kennis van de eigenaren zorgen voor een uniek verblijf.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p