ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Manyara Ranch Conservancy

De Manyara Ranch bestrijkt een groot gebied tussen Tarangire en Manyara National Park. De ranch bestaat uit een kleine kudde vee en een intiem, klassiek safarikamp. De ruime tenten hebben met grote ramen een luchtige sfeer. Het interieur bestaat uit handgemaakt meubilair en warme kleuren. Er is een ensuite badkamer met een regendouche en een veranda. Gezinnen kunnen kiezen voor een speciale familietent. Er liggen meerdere schuilplaatsen rondom het verblijf om ongestoord olifanten met hun jongen te bekijken bij de waterplaats of een leeuw die stilletjes een groep zebra's besluipt. U maakt naast traditionele safari's ook nachtsafari's. 's Avonds deelt u de ervaringen van die dag met uw mede gasten tijdens het diner in de eetruimte of rond het kampvuur onder de sterren.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p