Drake Passage

Dat een reis naar Antarctica een ware expeditie is, bewijst de Drake Passage. Deze wateren scheiden het zuiden van Argentinië en Chili van de South Shetlandeilanden en van het Antarctisch Schiereiland. De Drake Passage kan onstuimig zijn, met hoge golven. Gelukkig is dat niet altijd het geval en verlopen twee van de drie overtochten soepel en kalm. De tweedaagse tocht over de Drake Passage laat u ervaren hoe afgelegen en puur Antarctica is. Een belevenis die u volgens ons niet mag missen. Varend of vliegend? Aan u de keuze!

Aan boord maakt u al kennis met het Antarctische wildlife. Tijdens de overtocht geven uw gidsen presentaties over de dieren, geologie en de boeiende geschiedenis van het gebied. Het leven van pinguïns, robben en de migratie van walvissen komen uitgebreid aan bod, net als de ontdekkingsreizen van Scott en Amundsen. Aan dek kunt u bij kalm weer veel zien. Albatrossen zweven met u mee en laten zich eenvoudig fotograferen.


ET-label

Actief op Antarctica

Op deze expeditiecruise naar het schiereiland van Antarctica kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals kamperen op Antarctica, kajakken, sneeuwschoen-wandelingen maken, gletsjerbergbeklimmen, langlaufen en deelnemen aan fotoworkshops. Op enkele afvaarten is ook duiken op Antarctica mogelijk...

Nu vanaf € 7.600 p.p


thika-travel-label

Antarctica Air & Cruise

Er is bestaat nog een plek op aarde die vrijwel naturel is. Een puur continent van ijzige vlakten, besneeuwde bergtoppen en een ongekende leegte die zich uitstrekt tot aan de verre horizon. Een plek waar ijs tinten van turkoois en iriserend blauw aanneemt, zo surrealistisch dat het bijna niet echt lijkt. Proberen deze plek in woorden uit te drukken is eigenlijk zinloos, niemand..

Nu vanaf € 17.695 p.p


thika-travel-label

Antarctica Onderzoeksexpeditie

Gaat uw interesse in onze wereld verder dan fysieke grenzen te willen overschrijden? Dan is deze onderzoeksexpeditie naar Antarctica wellicht geschikt voor u. Niet alleen bevindt u zich in een uniek landschap met ijsbergen, pinguïns en walvissen, u kunt actief een bijdrage leveren aan de wetenschappelijke programma’s die hier worden uitgevoerd. Zo geeft u iets terug, terwijl u ..

Nu vanaf € 11.725 p.p


ET-label

Antarctica Zuidpoolcirkel

Op deze expeditiecruise komt u op de Zuidelijke Shetland eilanden en het schiereiland van Antarctica. U gaat dus voorbij de Zuidpoolcirkel!..

Nu vanaf € 6.450 p.p


thika-travel-label

De ultieme reis naar Antarctica

Kajak of cruise met een zodiac tussen ijsbergen, verken de verroeste ruïnes van een verlaten walvisstation en wandel op de plek waar Sir Ernest Shackletons trektocht eindigde op het eiland Zuid-Georgië. Ga dagelijks met een andere natuuronderzoeker mee op pad en breid zo uw kennis uit. Maak bovendien topfoto's met de hulp van een National Geographic-fotograaf, want op een plek ..

Nu vanaf € 24.495 p.p


ET-label

Falkland eilanden, Zuid-Georgië, Orkney en Antarctische schiereiland

Dit is de meest complete vaarroute naar het Antarctisch gebied. Antarctica & de sub-Antarctische eilanden bieden u zowel landschappelijk als ook qua flora & fauna een volledig beeld van deze bijzondere streek...

Nu vanaf € 11.500 p.p


ET-label

Klassieke Antarctica reis

Dit is de meest klassieke vaarroute naar het Antarctisch schiereiland, waarin u een goed beeld krijgt van wat het 'witte continent' u allemaal te bieden heeft...

Nu vanaf € 8.595 p.p


thika-travel-label

Zeiljachtexpeditie naar Antarctica

Met het aan de omstandigheden aangepaste zeiljacht Australis vaart u richting Antarctica. Zeilen is vanwege het ijs niet mogelijk, maar dat maakt de trip er niet minder op. Integendeel! Met slechts zeven medepassagiers, een expeditieleider en drie bemanningsleden is dit de meest intieme en exclusieve expeditie naar Antarctica. Met zo weinig mensen is het mogelijk om landingen t..

Nu vanaf € 34.745 p.p


ET-label

Zuid-Georgië, Antarctische schiereiland en de Falklandeilanden

Tijdens deze afwisselende vaarroute naar het Antarctisch gebied bezoekt u zowel Antarctica als de sub-Antarctische eilanden. Zowel landschappelijk als ook qua flora & fauna geeft deze reis een divers beeld van deze bijzondere streek...

Nu vanaf € 18.295 p.p